Kunnen we binnenkort weer reizen?

22/11/20

Beste klanten,

We hebben elkaar lang niet gehoord of gezien. We hopen dat jullie in goede gezondheid verkeren en dat de hele crisis binnen enkele maanden achter de rug is (of toch grotendeels).

De coronacrisis heeft inderdaad zwaar ingehakt op de reissector (en op andere sectoren). Bovendien is er nog steeds veel onzekerheid: hoe gaan we in de toekomst mogen reizen, naar waar en onder welke voorwaarden?

Achter de schermen blijven we natuurlijk alles opvolgen voor jullie en van zodra het virus onder controle is, staan we opnieuw paraat om jullie reizen tot in de puntjes te helpen voorbereiden.

Het reizen zal wel anders zijn dan vroeger. Meer regels zoals sociale afstand en hygiëne. Maar daarom moet reizen niet perse minder leuk zijn.

Ook de touroperators zaten al die tijd niet stil. Zo is Tui volop de laatste hand aan het leggen aan de nieuwe brochures. Voor veel bestemmingen is het al mogelijk om te boeken. De brochures zelf worden dit jaar nog verwacht. Degenen die nu al willen profiteren van de grote kortingen en promoties kunnen al eens een kijkje nemen op www.tui.be en me jullie keuze laten weten.

Ook de andere touroperators zijn druk in de weer om nieuwe programma’s op te stellen en om nieuwe bestemmingen te zoeken, zodat er in 2021 opnieuw een mooi aanbod op de markt gebracht kan worden.

Zo lanceert Nordic BV vanaf volgend jaar een nieuwe bestemming: Denemarken. Een mooi land en ideaal om er naartoe te reizen. Niet druk en veel natuur. Een bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers, maar ook voor andere reizigers. Op www.nordic.be kunnen jullie al een voorsmaakje proeven.

We hopen dat we binnen enkele maanden weer volop onze job kunnen doen: onze klanten helpen om een bij hen passende reis uit te kiezen of uit te stippen en ze dan tot in de puntjes voor te bereiden.

Alvast bedankt voor het vertrouwen.

Beste groeten en hou jullie gezond!

Esther

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!