ESKA REIZEN vernieuwt kantoor en website

19/01/17

Vernieuwd kantoor

Het kantoor in de Populierestraat in Sint-Lievens-Esse werd grondig vernieuwd en verruimd. Het kreeg een gezellig en huiselijk uitzicht om de klanten te helpen in een rustgevende omgeving een vakantie uit te zoeken.

Naast het eigenlijke kantoor is er een wachtruimte zodat klanten meer privacy hebben bij het bespreken en/of boeken van hun reis.

Het nieuwe kantoor heeft ook gratis parkeergelegenheid op de zijkant van het gebouw. Klanten hoeven niet langs de straat te parkeren.

Vernieuwde website

De website van Eska Reizen is als een reis op zich langsheen thema’s om inspiratie op te doen en langsheen tal van continenten en landen. Er werd ruim gebruik gemaakt van foto’s die een sfeerbeeld moeten creëren.

De belangrijkste touroperators zijn op de site makkelijk toegankelijk.

Ook worden de promoties en last-minutes van de belangrijkste touroperators op de website voorgesteld.

EskaNews

EskaNews is de newsletter van Eska Reizen en een onderdeel van de website. Er worden toppers of interessante aanbiedingen van de touroperators op vermeld en toegelicht.

De nieuwtjes op EskaNews zijn berichten over allerlei onderwerpen uit de reiswereld.

 

Inschrijven op EskaNews

Wie af en toe berichten van EskaReizen over aanbiedingen of over bestemmingen per e-mail wil ontvangen, kan zich op de site inschrijven (via het blauwe formuliertje onderaan elke pagina).

Lanaken - Eurotel**** - 3 dagen vanaf 99 €
Colombia - verkenning El Dorado